Recept
« Terug naar recepten
Duiveltjes eten
PT60M
Duiveltjes eten
Een heerlijk duiveltjes eten recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Duiveltjes eten te bereiden
voeg alle ingredienten voor marinade bij elkaar
vlees in stukken erdoor heen en minimaal een paar uur laten staan (bij voorkeur een nacht in de marinade laten staan)
vlees samen met marinade in pan laten bakken
champignons en extra ui bakken en erbij voegen
2 el pindakaas erbij om te binden
vlees in stukken erdoor heen en minimaal een paar uur laten staan (bij voorkeur een nacht in de marinade laten staan)
vlees samen met marinade in pan laten bakken
champignons en extra ui bakken en erbij voegen
2 el pindakaas erbij om te binden
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lilian zegt:
Lijkt me erg lekker, ga het morgen maken!
hummel zegt:
josi zegt:
de nasikruiden bij de marinade voegen. succes