Recept
« Terug naar recepten
Een Soort Jambalaya uit de Slow Cooker
PT270M
Een Soort Jambalaya uit de Slow Cooker
Een heerlijk een soort jambalaya uit de slow cooker recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
270 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Amerikaanse collega
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Een Soort Jambalaya uit de Slow Cooker te bereiden
1).Mix de worst, tomaten, selederij, paprika, uien en knoflook in de slow cooker en leg daarop de kippendijen.
2).Los de cajunkruiden op en/of meng ze met de 250 cc bouillon en giet dat over de inhoud van de crockpot in de slow cooker.
3).Zet de kookstand op LAAG en laat het geheel 8 uren staan zonder het deksel te lichten.
4).We werken dan voorzichtig de rijst er een beetje door en de garnalen en laten de massa nog een 20 minuten op LAAG doorkoken.
2).Los de cajunkruiden op en/of meng ze met de 250 cc bouillon en giet dat over de inhoud van de crockpot in de slow cooker.
3).Zet de kookstand op LAAG en laat het geheel 8 uren staan zonder het deksel te lichten.
4).We werken dan voorzichtig de rijst er een beetje door en de garnalen en laten de massa nog een 20 minuten op LAAG doorkoken.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Verdeel nu over de borden en geef er eventueel nog wat sambal bij.
Huberdina Schouten zegt: