Recept
« Terug naar recepten
Eendeborst filet met uien- frambozen confituur
PT20M
Eendeborst filet met uien- frambozen confituur
Een heerlijk eendeborst filet met uien- frambozen confituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eendeborst filet met uien- frambozen confituur te bereiden
Bak de eendeborst filets gekruid rose aan of grill ze rose.
Maak een eenvoudig sausje van de confituur...
Laat boter smelten voeg de confituur toe en het bier goed kruiden en even laten inkoken.
Serveer desnoods met opgebakken aardappelen een stukje fijn gesnipperde ajuin en tomaat erbij . Dreseer op bord en werk af met verse basilicum en parmesaanse schilfers .
Maak een eenvoudig sausje van de confituur...
Laat boter smelten voeg de confituur toe en het bier goed kruiden en even laten inkoken.
Serveer desnoods met opgebakken aardappelen een stukje fijn gesnipperde ajuin en tomaat erbij . Dreseer op bord en werk af met verse basilicum en parmesaanse schilfers .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: