KookJij

Eendeborst filet met uien- frambozen confituur

Een heerlijk eendeborst filet met uien- frambozen confituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Eendeborst filet met uien- frambozen confituur te bereiden

Bak de eendeborst filets gekruid rose aan of grill ze rose.
Maak een eenvoudig sausje van de confituur...
Laat boter smelten voeg de confituur toe en het bier goed kruiden en even laten inkoken.
Serveer desnoods met opgebakken aardappelen een stukje fijn gesnipperde ajuin en tomaat erbij . Dreseer op bord en werk af met verse basilicum en parmesaanse schilfers .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo lieke , heel eenvoudig uien-frambozen confituur is de twee samen in een potje te koop in verschillende winkels... je kan hem zelf ook maken ,als ik de tijd heb zal ik eens een recept posten . Groetjes van ons 3 :);):p
lieke

lieke zegt:
wat is het confituur van uien en hoe maak je dat en is het verse frambozen of frambozenjam