Recept
« Terug naar recepten
Tajine: kippenbout filet
PT150M
Tajine: kippenbout filet
Een heerlijk tajine: kippenbout filet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: kippenbout filet te bereiden
Bak de kippenbouten filets bruin aan in een beetje boter.
Snij de teentjes look in ringen.
Rode ajuin in blokjes snijden.
Ajuin, look, kippenbouten in tajine deze goed kruiden evenzeer de saffraan en voeg appelsiensap toe. Laat op een zeer zacht vuur 120 min sudderen. De laatste 30 min de rijst en boontjes toevoegen.
Serveer zeer warm.
Snij de teentjes look in ringen.
Rode ajuin in blokjes snijden.
Ajuin, look, kippenbouten in tajine deze goed kruiden evenzeer de saffraan en voeg appelsiensap toe. Laat op een zeer zacht vuur 120 min sudderen. De laatste 30 min de rijst en boontjes toevoegen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.