KookJij

Mosselen : met Oude Hasseltse Jenever

Een heerlijk mosselen : met oude hasseltse jenever recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselen : met Oude Hasseltse Jenever te bereiden

Was de mosselen zorgvuldig en ontdoe van baard.
Vul de potten met groenten en kruid goed een flinke scheut jenever de mosselen erop en nog eens kruiden. Zet op het vuur en de rest weten jullie ook wel ...een paar keer opschudden.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Heerlijk met vlaamse frietjes, en een heerlijk mosselsausje te vinden op mijn recepten pagina.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst