Recept
« Terug naar recepten
Mosselen : met Oude Hasseltse Jenever
PT30M
Mosselen : met Oude Hasseltse Jenever
Een heerlijk mosselen : met oude hasseltse jenever recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen : met Oude Hasseltse Jenever te bereiden
Was de mosselen zorgvuldig en ontdoe van baard.
Vul de potten met groenten en kruid goed een flinke scheut jenever de mosselen erop en nog eens kruiden. Zet op het vuur en de rest weten jullie ook wel ...een paar keer opschudden.
Vul de potten met groenten en kruid goed een flinke scheut jenever de mosselen erop en nog eens kruiden. Zet op het vuur en de rest weten jullie ook wel ...een paar keer opschudden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Heerlijk met vlaamse frietjes, en een heerlijk mosselsausje te vinden op mijn recepten pagina.