KookJij

Mosselen met gin en groenten

Wat is het toch fijn om blijven te experimenteren met heerlijke ingrediënten. Had mijn twijfels over de gin toch maar even overleggen met mijn halve trouwboek. Hij vond proberen waard toch had ik mijn twijfels, voor het klaarmaken dacht ik foert gin erbij wat niet baat niet schaadt.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselen met gin en groenten te bereiden

  1. Mosselen goed schrobben en ontdoen van baard, meerdere malen wassen. Ajuin halveren en in ringen snijden, selder in ringen snijden. Tomaat in grove stukken snijden. Neem een grote ketel vul deze met de ajuin, selder en peterselie kruid deze groenten en roer er de mierikswortelpasta onder. Vervolgens de mosselen erop en opnieuw kruiden voeg de gin en olie toe. Breng aan de kook beginnen de mosselen open te komen goed opschudden zodat de groenten naar boven komen. Voeg de rucola en tomaat toe schud nog even op Serveer deze heerlijke mosselen met frietjes of heerlijk versgebakken kruidenstokbrood.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Jouw halve trouwboek toch... Heeft toch wel goede inbreng,, ;)