Recept
« Terug naar recepten
Eendeborstfilet salade
PT15M
Eendeborstfilet salade
Een heerlijk eendeborstfilet salade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ron Docter
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen creatie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eendeborstfilet salade te bereiden
Maak de champignons schoon en verwijder de stelen.
Snijdt deze dan in blokjes van ongeveer 1,5 cm.
Bak de champignons in een koekenpan met weinig boter rondom licht bruin.
Blus het daarna af met een scheutje witte droge wijn en laat dit dan nog even garen.
Haal de champignons uit de pan en dep ze droog met keukenpapier.
Snijdt de eendeborstfilet in dunne plakjes .
Neem de borden en versier deze met de plakjes eendeborstfilet, de champignons en de ruccola sla.
Strooi er wat vers gemalen peper overheen en maak het af met was frambozendressing.
Snijdt deze dan in blokjes van ongeveer 1,5 cm.
Bak de champignons in een koekenpan met weinig boter rondom licht bruin.
Blus het daarna af met een scheutje witte droge wijn en laat dit dan nog even garen.
Haal de champignons uit de pan en dep ze droog met keukenpapier.
Snijdt de eendeborstfilet in dunne plakjes .
Neem de borden en versier deze met de plakjes eendeborstfilet, de champignons en de ruccola sla.
Strooi er wat vers gemalen peper overheen en maak het af met was frambozendressing.