Recept
« Terug naar recepten
Eendensoep
PT130M
Eendensoep
Een heerlijk eendensoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
130 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
xquis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eendensoep te bereiden
De boter laten smelten, de in plakjes gesneden ui toevoegen en enkele minuten laten stoven.
De in stukken gebroken karkassen en het kruidentuiltje bijvoegen. Aanvullen met water tot alles onder staat en gedurende 2 uur zachtjes laten koken. Afschuimen en zeven.
Opnieuw aan de kook brengen. De porto toevoegen en kruiden naar smaak.
De in stukken gebroken karkassen en het kruidentuiltje bijvoegen. Aanvullen met water tot alles onder staat en gedurende 2 uur zachtjes laten koken. Afschuimen en zeven.
Opnieuw aan de kook brengen. De porto toevoegen en kruiden naar smaak.