Bak van de 4 eieren omeletten
en serveer die er samen met de saté
bij. Doe er droge gebakken uitjes op.
Recept
« Terug naar recepten
eenvoudige nasi
PT20M
eenvoudige nasi
Een heerlijk eenvoudige nasi recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Mien Hamaekers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2/4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
mijn schoonzus uit Indonesie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe eenvoudige nasi te bereiden
Maak de uien schoon. Leg in een diep bord
het vlees met de uien en doe de ketjap er
door. Laat het een half uur in trekken. Maak
dan het zakje met kruiden klaar volgens de
gebruiksaanwijzing. Zet een pan met water
op het vuur, en verwarm hier de saté in.
Ongeveer 20 minuten in het water laten
staan. Bak het vlees met de uien en doe dan
het zakje met kruiden daar doorheen. Zet
het vuur zachter en zet een pan water op
het vuur voor de rijst. Als de rijst klaar is
deze door het vlees mengen. Dan de ham er
doorheen roeren.
het vlees met de uien en doe de ketjap er
door. Laat het een half uur in trekken. Maak
dan het zakje met kruiden klaar volgens de
gebruiksaanwijzing. Zet een pan met water
op het vuur, en verwarm hier de saté in.
Ongeveer 20 minuten in het water laten
staan. Bak het vlees met de uien en doe dan
het zakje met kruiden daar doorheen. Zet
het vuur zachter en zet een pan water op
het vuur voor de rijst. Als de rijst klaar is
deze door het vlees mengen. Dan de ham er
doorheen roeren.
Mijn kookverhaal (Mien Hamaekers)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rijo zegt:
Mien Hamaekers zegt: