Recept
« Terug naar recepten
Eieren in tomatensaus
PT10M
Eieren in tomatensaus
Een heerlijk eieren in tomatensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Quadflieg Walravens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Speciale gelegenheden - Pasen
- > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Zelf verzonnen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eieren in tomatensaus te bereiden
Kook de eieren hard
Doe de tomatensoep in een pannetje en voeg 500 ml. water toe. Breng dit al roerende aan de kook.
Leg een gepeld ei in plakjes op een met margarine besmeerde boterham. Doe er wat saus over en eventueel wat mayonaise.
Doe de tomatensoep in een pannetje en voeg 500 ml. water toe. Breng dit al roerende aan de kook.
Leg een gepeld ei in plakjes op een met margarine besmeerde boterham. Doe er wat saus over en eventueel wat mayonaise.
Mijn kookverhaal (Yvonne Quadflieg Walravens)
Onze kinderen vonden dit vroeger heerlijk, Vooral het toevoegen van de saus en mayonaise (wat ze zelf mochten doen) vonden ze heel leuk. Nu eten we het soms op een "luie zondagmiddag". Je hoeft alleen eieren, brood en soep in huis te hebben en het zo klaar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Yvonne Quadflieg zegt:
karola zegt:
karola zegt: