Een heerlijk snel en gezond hoofdgerecht en o zo simpel. Niet-vegetariërs
kunnen hier reepjes ham, kip of garnalen aan toevoegen, Heel lekker!
Recept
« Terug naar recepten
Omeletrol gevuld met groenten in een pittige tomatensaus
PT15M
Omeletrol gevuld met groenten in een pittige tomatensaus
Omelet bakken. Roerbakgroente (bjv. bamigoente) even voorbakken. Omelet hiemee vullen. Lekkere en gezonde lunch, maar ook biijgerecht.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omeletrol gevuld met groenten in een pittige tomatensaus te bereiden
- Peper uit het pakket) van pitjes ontdoen en heel fijn snijden. Tomaat in plakjes snijden.
Bamigroenten eventueel wat kleiner snijden. Sjalotje heel fijn snipperen. Knoflook persen - Eieren los kloppen met melk, peper en zout.
- SAUS : Sjalotje en knoflook plm. 1 minuut glazig bakken in olie. Tomatenketchup
erbij. Aan de kook brengen. Op smaak maken met sambal en gembersiroop. - 4 dunne omeletjes bakken.
- Bamigroente plm.5 minuten bakken in olie. Op smaak brengen met de kruiden.
- Groenten over de omeletjes verdelen. Dubbelslaan en er wat tomatensaus over verdelen. Garneren met plakjes tomaat.
tomaat. De rest van de saus erbij serveren.