Recept
« Terug naar recepten
Eierflensjes met tapenade in bouillon
PT30M
Eierflensjes met tapenade in bouillon
Een heerlijk eierflensjes met tapenade in bouillon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eierrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eierflensjes met tapenade in bouillon te bereiden
Klop de eieren los met de tapenade en 2 eetlepels bouillon. Verwarm de olie in een koekenpan en laat die even rondwalsen. Bak hierin een eierflensje. Verwarm de overige bouillon in een pan. Rol het flensje op en snijd er schuine reepjes van. Schep de bouillon in de soepkoppen en voeg de eireepjes en de kruiden toe.