Recept
« Terug naar recepten
Eierkoeken met amandel
PT45M
Eierkoeken met amandel
Een heerlijk eierkoeken met amandel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eierkoeken met amandel te bereiden
Klop de eieren met de suiker in de keukenmachine 10 minuten op de hoogste stand tot een luchtige, schuimige massa. Klop de warme melk door de eieren en klop net zolang tot het mengsel weer koud is. De bloem en de maïzena zeven en samen met de amandelen luchtig door het eimengsel scheppen. Op een bakplaat met vetvast papier 8 bergjes deeg scheppen, met tussenruimten van 6 centimeter. In de oven op 180 graden 15 tot 20 minuten garen en laten afkoelen.
.......... zegt: