Recept
« Terug naar recepten
Eierparfait
PT30M
Eierparfait
Een heerlijk eierparfait recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eirecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eierparfait te bereiden
Neem de eieren uit het doosje in de koelkast
Roer de eieren los met de pistache en de suiker
Verwarm dit al roerende au-bain-marie of in een warmwaterbad
Klop de slagroom in de kom stijf en meng dit door het eiermengsel
Laat de parfait in de diepvries invriezen
Schep regelmatig door om grove ijskristallen te vermijden
Voeg de parfait toe aan de appelbroodsurprise
Garneer met de munt en de appel
Eitip
met appelbroodsurprise of appeljam van Ferdia een aparte combinatie en een lekkernij met ei
Roer de eieren los met de pistache en de suiker
Verwarm dit al roerende au-bain-marie of in een warmwaterbad
Klop de slagroom in de kom stijf en meng dit door het eiermengsel
Laat de parfait in de diepvries invriezen
Schep regelmatig door om grove ijskristallen te vermijden
Voeg de parfait toe aan de appelbroodsurprise
Garneer met de munt en de appel
Eitip
met appelbroodsurprise of appeljam van Ferdia een aparte combinatie en een lekkernij met ei