Recept
« Terug naar recepten
Eitje uit de oven met ham, makkelijk te maken, leuk voor ontbijt of brunch
PT20M
Eitje uit de oven met ham, makkelijk te maken, leuk voor ontbijt of brunch
Een heerlijk eitje uit de oven met ham, makkelijk te maken, leuk voor ontbijt of brunch recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Lekker & Simpel - B. Kramer 310313
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eitje uit de oven met ham, makkelijk te maken, leuk voor ontbijt of brunch te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C.
Neem een bakvorm voor muffins of wat kleine gebaksvormpjes.
Vet de vorm in met wat olie en bekleed ze met een mooie dunne plak ham, wij gebruikten Serrano ham, maar andere kan ook.
Zet ze even in de hete oven, paar minuutjes, zodat het knapperig wordt.
Doe dan in ieder bakje een ei.
En zet het weer ongeveer 10 minuten, in de oven.
Dan is het wit gestold, maar het eigeel nog vloeibaar.
Neem een bakvorm voor muffins of wat kleine gebaksvormpjes.
Vet de vorm in met wat olie en bekleed ze met een mooie dunne plak ham, wij gebruikten Serrano ham, maar andere kan ook.
Zet ze even in de hete oven, paar minuutjes, zodat het knapperig wordt.
Doe dan in ieder bakje een ei.
En zet het weer ongeveer 10 minuten, in de oven.
Dan is het wit gestold, maar het eigeel nog vloeibaar.