Zelf proef ik soep, en doe er nog wel eens wat maggie er bij.
Voor een goede binding en smaak doe ik meestal wat meer zwoerd er bij, dat geeft wat meer smaak.
Recept
« Terug naar recepten
Erwtensoep
PT120M
Erwtensoep
Een heerlijk erwtensoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harrie Bodde
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
40 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mijn Moeders recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Erwtensoep te bereiden
zet erwten nacht in de week.
Alles tegelijk koken, als het vlees gaar is, dan zijn de groenten en erwten ook gaar.
Botten uit de soep halen en vlees klein snijden, en terug in de soep doen.
Goed door roeren en terug koelen.
Alles tegelijk koken, als het vlees gaar is, dan zijn de groenten en erwten ook gaar.
Botten uit de soep halen en vlees klein snijden, en terug in de soep doen.
Goed door roeren en terug koelen.