Recept
« Terug naar recepten
Escargots au Roquefort
PT40M
Escargots au Roquefort
Een heerlijk escargots au roquefort recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Escargots au Roquefort te bereiden
In een beetje olie de geperste knoflooktenen licht aanfruiten, afblussen de witte wijn en de Roquefort toevoegen.
Dit geheel tot een kwart reduceren en dan de crème fraiche toevoegen.
Zachtjes in laten koken tot de saus gebonden is.
Op het laatste moment de gehakte peterselie toevoegen.
De slakken in een ovenschaal doen en de saus eroverheen schenken.
Het gerecht in de oven verwaarmen en daarna gratineren.
Serveer de slakken op een gebakken driehoekje van balderdeeg.
Dit geheel tot een kwart reduceren en dan de crème fraiche toevoegen.
Zachtjes in laten koken tot de saus gebonden is.
Op het laatste moment de gehakte peterselie toevoegen.
De slakken in een ovenschaal doen en de saus eroverheen schenken.
Het gerecht in de oven verwaarmen en daarna gratineren.
Serveer de slakken op een gebakken driehoekje van balderdeeg.