Recept
« Terug naar recepten
Farfalle met champignons
PT35M
Farfalle met champignons
Een heerlijk farfalle met champignons recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Pasta
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Farfalle met champignons te bereiden
Kook de farfalle in een grote pan kokend water met zout al dente.
Laat de pasta uitlekken en doe hem terug in de pan.
Smelt terwijl de pasta opstaat de boter in een grote koekenpan.
Fruit de knoflook 1 min. op matig vuur.
Voeg de champignons toe en, als alle boter is opgenomen, de sherry, de bouillon en de zure room.
Roer goed en breng de saus aan de kook.
Zet het vuur laag en laat hem 4 min. koken.
Schep de champignonsaus en de kruiden door de pasta en meng goed.
Strooi de Parmezaanse kaas en grof gemalen zwarte peper erover
Laat de pasta uitlekken en doe hem terug in de pan.
Smelt terwijl de pasta opstaat de boter in een grote koekenpan.
Fruit de knoflook 1 min. op matig vuur.
Voeg de champignons toe en, als alle boter is opgenomen, de sherry, de bouillon en de zure room.
Roer goed en breng de saus aan de kook.
Zet het vuur laag en laat hem 4 min. koken.
Schep de champignonsaus en de kruiden door de pasta en meng goed.
Strooi de Parmezaanse kaas en grof gemalen zwarte peper erover
bertal zegt:
De saus hoef je niet te binden, hij kookt iets in door het koken.
de pasta neemt de saus op.
Zoveelheid vocht is het niet.
succes:);)
m.v.g. Bert Allers