Recept
« Terug naar recepten
Farfalle met lentegroenten
PT35M
Farfalle met lentegroenten
Een heerlijk farfalle met lentegroenten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Christiaan Vanparys
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
525 kCal energie
19 Gram eiwit
10 Gram vet
90 Gram koolhydraten
19 Gram eiwit
10 Gram vet
90 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Farfalle met lentegroenten te bereiden
1.Kook de farfalle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet ze af en laat ze goed uitlekken.
2.Maak de groenten schoon.
3.Snijd de asperges, worteltjes, peultjes en koolrabi in stukjes en snijd de lenteuitjes schuin in ringetjes.
4.Verhit de poter in pan of wok.
5.Bak daarin de lenteuitjes en strooi de suiker erover.
6.Voeg de rest van de groenten toe en bak ze kort mee.
7.Blus de groenten met de wijn en laat deze iets inkoken.
8.Giet de bouillon erbij en laat de groenten op een laag vuur zachtjes koken tot ze beetgaar zijn.
9.Meng er de farfalle door en verwarm ze kort mee.
10.Serveer heet, gegarneerd met peterselie.
2.Maak de groenten schoon.
3.Snijd de asperges, worteltjes, peultjes en koolrabi in stukjes en snijd de lenteuitjes schuin in ringetjes.
4.Verhit de poter in pan of wok.
5.Bak daarin de lenteuitjes en strooi de suiker erover.
6.Voeg de rest van de groenten toe en bak ze kort mee.
7.Blus de groenten met de wijn en laat deze iets inkoken.
8.Giet de bouillon erbij en laat de groenten op een laag vuur zachtjes koken tot ze beetgaar zijn.
9.Meng er de farfalle door en verwarm ze kort mee.
10.Serveer heet, gegarneerd met peterselie.