Recept
« Terug naar recepten
Fazantenborst gevuld met champignons en lever
PT60M
Fazantenborst gevuld met champignons en lever
Een heerlijk fazantenborst gevuld met champignons en lever recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fazantenborst gevuld met champignons en lever te bereiden
Bereiding:
Rol de fazantenborsten op, nadat U ze heeft gevuld met champignons en lever.
Rol de bacon hieromheen en maak dit met een touwtje vast.
Breng op smaak met wat kruiden.
Plaats de fazantenborsten in een ovenschotel.
Gril dit op 250° C. 45 min en haal de schotel uit de oven.
Verwijder het resterende vet uit de schotel en mix dit met port, brandy en wildbouillon.
Zeef de saus en zet die even weg.
Snij de borsten in ronde plakken en schik deze op de appelpuree.
Giet hier de saus overheen en versier het geheel met de jonge groenten.