Recept
« Terug naar recepten
Fetatruffels met munt en pistachenoten
PT15M
Fetatruffels met munt en pistachenoten
Een heerlijk fetatruffels met munt en pistachenoten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fetatruffels met munt en pistachenoten te bereiden
Prak de feta met een vork met de verse kaas en de fijngehakte muntblaadjes tot een homogeen mengsel.
Gebruik de hakmolen om de pistachenoten fijn te hakken, maar doe dit schoksgewijs om het tot poeder verpulveren te vermijden. Leg de gehakte noten op een groot bord.
Maak kleine balletjes van het kaasmengsel en rol ze in de noten. Zet ze koel weg tot voor het serveren.