Recept
« Terug naar recepten
Fiadone
PT60M
Fiadone
Een heerlijk fiadone recept uit de caraibische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Aruba
Keuken:
Caraibische
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fiadone te bereiden
Klop de eidooiers met de suiker tot een schuimig mengsel.
Roer er de kaas en citroenrasp door.
Klop de eiwitten stijf en spatel deze door het eidooiermengsel.
Schenk het mengsel in een ingevette springvorm van circa 24 cm doorsnede en bak de fiadone 30-45 minuten in een voorverwarmde oven op 180 C.
De fiadone is klaar als deze is gestold. Laat in de vorm afkoelen.
Pureer de frambozen met citroensap en poedersuiker en serveer dit bij de fiadone.
Roer er de kaas en citroenrasp door.
Klop de eiwitten stijf en spatel deze door het eidooiermengsel.
Schenk het mengsel in een ingevette springvorm van circa 24 cm doorsnede en bak de fiadone 30-45 minuten in een voorverwarmde oven op 180 C.
De fiadone is klaar als deze is gestold. Laat in de vorm afkoelen.
Pureer de frambozen met citroensap en poedersuiker en serveer dit bij de fiadone.