Recept
« Terug naar recepten
Filet américain
PT10M
Filet américain
Een heerlijk filet américain recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
reis om de wereld
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Filet américain te bereiden
Doe het gehakt in een kom.
Voeg enkele soeplepels mayonaise toe en meng goed.
Voeg de Worcestersaus toe, het zout, de peper en de kappertjes, opnieuw mengen.
Proef om na te gaan of de bereiding voldoende gekruid is
Maak van de bereiding 4 bollen en schik ze op een bord. Versier de bollen met de augurkjes en de kleine uitjes.
Voeg enkele soeplepels mayonaise toe en meng goed.
Voeg de Worcestersaus toe, het zout, de peper en de kappertjes, opnieuw mengen.
Proef om na te gaan of de bereiding voldoende gekruid is
Maak van de bereiding 4 bollen en schik ze op een bord. Versier de bollen met de augurkjes en de kleine uitjes.