KookJij

Filetto di Vitella ai broccoli ( zie opm )

Een heerlijk filetto di vitella ai broccoli ( zie opm ) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Filetto di Vitella ai broccoli ( zie opm ) te bereiden

Kook de broccoliroosjes 5 min. in water met zout.
Snijd de bacon in smalle reepjes.
Verhit olie in een koekepan en doe de bacon erin.
Laat deze knapperig bakken.
schenk al het vet uit de apn.
Doe de knoflook erin en olie.
Voeg ook de broccoliroosjes toe en sauteer ze 4-5 min.

Verhit in een andere koekepan boter en olie tot de boter begint te schuimen en leg de kalfsfilets mignons erin.
Bak ze 1 min. aan elke kant en bestrooi ze met zout en peper.

Het gerecht afmaken en serveren:

Schik de uitgelekte broccoli op voorverwarmde borden en leg de kalfsfilets erop.
Schenk al het vet uit de pan en zet deze terug op de warmtebron.
Deglaceer de braadresten met de witte wijn en laat deze tot de helft inkoken.
Voeg de azijn en de bouillon toe.
Laat het geheel nog iets inkoken .
Klop er 15 gram boter in vlokjes door om de saus te binden en schenk haar over het vlees.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst