Recept
« Terug naar recepten
Flantaart
PT40M
Flantaart
Een heerlijk flantaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marianne jaspaert
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 à 6 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Flantaart te bereiden
Beleg de taartvorm met het bladerdeegvel.
Klop de eigelen met 50 gr suiker (witte suiker)
Klop de eiwitten met 50 gr suiker tot ze heel stijf zijn
Meng de crème patissière met de eigelen
Voeg er de bloem en de eiwitten bij en daarna de melk
Giet dit mengsel in de vorm en bak de taart 30 minuten op 190°
Klop de eigelen met 50 gr suiker (witte suiker)
Klop de eiwitten met 50 gr suiker tot ze heel stijf zijn
Meng de crème patissière met de eigelen
Voeg er de bloem en de eiwitten bij en daarna de melk
Giet dit mengsel in de vorm en bak de taart 30 minuten op 190°