Recept
« Terug naar recepten
Foo Yong Nep
PT45M
Foo Yong Nep
Het lijkt er op, maar het is het niet. Best wel smakelijk.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
Familie
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Foo Yong Nep te bereiden
- Maak een mix van de paddestoelen, prei, knoflook, selderij, ketjap en sambal.
- Roer hierdoor de doperwtjes.
- Deze massa door de geklutse eieren roeren en dan verdelen in 2 porties.
- Bak van elke portie een "omelet" en zet warm weg (bv in de oven, die op 40 graden Celsius staat)
- Voor de saus: Meng de ingredienten in een saus-pannetje en zet de staafmixer er op tot een gladde massa is verkregen.
- Deze massa voorzichtig aan de kook brengen en iets laten inkoken
- Verdeel over de omeletten.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
We geven hierbij een witte wijn die hoog in het zuur staat en niet beendroog is (Riesling bv)