KookJij

Foo Yong Nep

Het lijkt er op, maar het is het niet. Best wel smakelijk.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Australie
Keuken: Wereldkeuken
Bron: Familie
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Foo Yong Nep te bereiden

  1. Maak een mix van de paddestoelen, prei, knoflook, selderij, ketjap en sambal.
  2. Roer hierdoor de doperwtjes.
  3. Deze massa door de geklutse eieren roeren en dan verdelen in 2 porties.
  4. Bak van elke portie een "omelet" en zet warm weg (bv in de oven, die op 40 graden Celsius staat)
  5. Voor de saus:  Meng de ingredienten in een saus-pannetje en zet de staafmixer er op tot een gladde massa is verkregen.
  6. Deze massa voorzichtig aan de kook brengen en iets laten inkoken
  7. Verdeel over de omeletten.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

We geven hierbij een witte wijn die hoog in het zuur staat en niet beendroog is (Riesling bv)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst