Recept
« Terug naar recepten
Forel aloo gobhi
PT25M
Forel aloo gobhi
Een heerlijk forel aloo gobhi recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacob Middelhof
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
uit de krant
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Forel aloo gobhi te bereiden
Verwarm de oven in 10 minuten voor op 220 graden.
Was intussen de forellen en dep ze droog.
Verhit tweederde van de olie en bak de prei, champignons, paprika en de knoflook hierin enkele minuten op een gematigd vuur.
Breng het allemaal op smaak met peper en zout.
Vet de glimmende kant van de aluminiumfolie in met de resterende olie en leg de vis hierop.
Vul de buikholte van de forellen met het mengsel.
Besprenkel de vis met citroensap en leg op iedere vis een klontje boter.
Vouw nu de folie geheel goed dicht zodat er geen vocht kan uitlekken.
zet nu deze pakketjes in een ovenschaal en laat deze in 15 minuten gaar worden.
Kook de klein gesneden broccoli samen met de fijngehakte sjalottjes in ongeveer een centimeter of 3 water. (hier kan men ook nog wat paprika aan toevoegen).
Pureer de groente en laat de roquefort in de puree smelten.
Verse pasta gaar koken, afgieten en roer dan de groentepuree tenslotte door de pasta.
Serveer dit samen met de forel.
Was intussen de forellen en dep ze droog.
Verhit tweederde van de olie en bak de prei, champignons, paprika en de knoflook hierin enkele minuten op een gematigd vuur.
Breng het allemaal op smaak met peper en zout.
Vet de glimmende kant van de aluminiumfolie in met de resterende olie en leg de vis hierop.
Vul de buikholte van de forellen met het mengsel.
Besprenkel de vis met citroensap en leg op iedere vis een klontje boter.
Vouw nu de folie geheel goed dicht zodat er geen vocht kan uitlekken.
zet nu deze pakketjes in een ovenschaal en laat deze in 15 minuten gaar worden.
Kook de klein gesneden broccoli samen met de fijngehakte sjalottjes in ongeveer een centimeter of 3 water. (hier kan men ook nog wat paprika aan toevoegen).
Pureer de groente en laat de roquefort in de puree smelten.
Verse pasta gaar koken, afgieten en roer dan de groentepuree tenslotte door de pasta.
Serveer dit samen met de forel.