Pasta in de voorverwarmde borden doen met het goudgebakken visje er op.Met de olijfjes decoreren
#
Kan ook zonder pasta opgediend worden:
-een spiegel van spinazie-pesto in de voorverwarmde borden en daarop het visje,gegarneerd met de olijfjes
Recept
« Terug naar recepten
Forel in het Groen
PT30M
Forel in het Groen
Een heerlijk forel in het groen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Forel in het Groen te bereiden
*Spinazie verwarmen met de pesto in een grote pan met dikke bodem en warm houden.
*Tagliatelle volgens voorschriften beetgaar koken,afgieten en onmiddellijk door de spinazie-pesto roeren en warm houden
*Ondertussen zijn de forel filets gebakken in een antiaanbak pan in de roomboter ; 4 minuten ene kant en 4 minuten andere kant
*Tagliatelle volgens voorschriften beetgaar koken,afgieten en onmiddellijk door de spinazie-pesto roeren en warm houden
*Ondertussen zijn de forel filets gebakken in een antiaanbak pan in de roomboter ; 4 minuten ene kant en 4 minuten andere kant