KookJij

Forel in het Groen

Een heerlijk forel in het groen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Forel in het Groen te bereiden

*Spinazie verwarmen met de pesto in een grote pan met dikke bodem en warm houden.
*Tagliatelle volgens voorschriften beetgaar koken,afgieten en onmiddellijk door de spinazie-pesto roeren en warm houden
*Ondertussen zijn de forel filets gebakken in een antiaanbak pan in de roomboter ; 4 minuten ene kant en 4 minuten andere kant

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Pasta in de voorverwarmde borden doen met het goudgebakken visje er op.Met de olijfjes decoreren
#
Kan ook zonder pasta opgediend worden:
-een spiegel van spinazie-pesto in de voorverwarmde borden en daarop het visje,gegarneerd met de olijfjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst