Recept
« Terug naar recepten
Frambozen-bananen ijs
PT40M
Frambozen-bananen ijs
Een heerlijk frambozen-bananen ijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > IJs
- > Taarten, gebak & ijs - ijs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frambozen-bananen ijs te bereiden
Het fruit schoonmaken, banaan in stukken snijden en samen met ei-dooiers, suiker en sap van een halve citroen met staafmixer of blender pureren.
Melk en slagroom erdoor mengen. In een ijsmachine in een half uur het ijs afwerken ofwel het mengsel in een plastic bak in de vriezer zetten en iedere 15 minuten doorroeren of met een vork prakken.
Melk en slagroom erdoor mengen. In een ijsmachine in een half uur het ijs afwerken ofwel het mengsel in een plastic bak in de vriezer zetten en iedere 15 minuten doorroeren of met een vork prakken.
hns zegt: