Recept
« Terug naar recepten
Frambozen bavarois.
PT30M
Frambozen bavarois.
Een heerlijk frambozen bavarois. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frambozen bavarois. te bereiden
Sla de slagroom lobbig (halfgeslagen) op en bewaar het in de koelkast.
Week de gelatine blaadjes in koud water. ( 6 minuten )
Meng de frambozen coulis met de poedersuiker en verwarm het tot het kookpunt.
Voeg nu de geweekte gelatine bij de gezoete frambozen coulis.
Laat het geheel afkoelen tot kamertemperatuur en voeg daarna de crème fraîche en geslagen room toe.
Stort de gehele compositie in vormen en laat de bavarois in 8 uur opstijven.
Serveer bij de frambozenbavarois, verse frambozen en frambozensaus en u heeft een lekker dessert die deze zomeravond niet gauw zal vergeten.
Week de gelatine blaadjes in koud water. ( 6 minuten )
Meng de frambozen coulis met de poedersuiker en verwarm het tot het kookpunt.
Voeg nu de geweekte gelatine bij de gezoete frambozen coulis.
Laat het geheel afkoelen tot kamertemperatuur en voeg daarna de crème fraîche en geslagen room toe.
Stort de gehele compositie in vormen en laat de bavarois in 8 uur opstijven.
Serveer bij de frambozenbavarois, verse frambozen en frambozensaus en u heeft een lekker dessert die deze zomeravond niet gauw zal vergeten.
karen zegt: