KookJij

Bananenpannenkoekjes met framboos

Deze bananenpannenkoekjes zijn simpel, snel en lekker! Een perfect ontbijt voor in het weekend.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bananenpannenkoekjes met framboos te bereiden

  1. Prak de banaan samen met de eieren tot een smeuïg geheel.
  2. Verhit boter en/of olie naar keuze in een koekenpan. 
  3. Giet het beslag in kleine rondjes in de pan zodat je mini pannenkoeken krijgt. Herhaal tot het beslag op is.
  4. Serveer de pannenkoekjes met het fruit en garneer eventueel met poedersuiker en stroop.

Mijn kookverhaal (Nadine )

Heerlijk zondagsontbijtje of voor Valentijnsdag. Wij hadden dit gemaakt vanwege een overschot aan banaan en eieren in huis. Verse frambozen hadden we ook liggen en dat maakt het helemaal af. Rood fruit uit bijvoorbeeld de diepvries is natuurlijk ook ideaal om te gebruiken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst