Recept
« Terug naar recepten
Frangipantaart
PT45M
Frangipantaart
Een heerlijk frangipantaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frangipantaart te bereiden
Oven voorverwarmen op 180 gr.
Bladerdeeg in taartvorm deze rijkelijk insmeren met de confituur.
De frangipane mix samen met de boter, melk en eikes een tien tal min opkloppen.
Stort de frangepane mix in de taart vorm.
Zet deze +/- 35 min in de oven. Laat even afkoelen en beleg met de gedroogde abikozen en bestrijk met de confituur.
Voor het opdienen bestrooien met bloemsuiker.
Bladerdeeg in taartvorm deze rijkelijk insmeren met de confituur.
De frangipane mix samen met de boter, melk en eikes een tien tal min opkloppen.
Stort de frangepane mix in de taart vorm.
Zet deze +/- 35 min in de oven. Laat even afkoelen en beleg met de gedroogde abikozen en bestrijk met de confituur.
Voor het opdienen bestrooien met bloemsuiker.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt:
derbyke zegt:
Anna Koudys zegt: