KookJij

Frans Zalm-spinazie hap

Een heerlijk frans zalm-spinazie hap recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Frans Zalm-spinazie hap te bereiden

Laat het bladerdeeg 10 min. ontdooien.

Leg de spinazieblaadjes dakpans gewijs over elkaar op de plasticfolie en leg hierop de zalmmoten en bedek weer met spinazieblaadjes.
Snijd plakjes van de boursin en leg die over de spinazie en dek weer af met spinazieblaadjes.
Rol alles (met behulp van een matje) op en leg de rol in de koelkast.

Kook de rest van de spinazie gaar en snijd fijn.

Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestrooid werkblad en prik met behulp van een vork gaatjes in het deeg. Leg hierop de zalmrol en rol in het deeg. bestrijk het deeg met losgeklopt ei.

Laat in een voorverwarmde oven van 200 graden 25 min. bakken.

Leg de gekookte spinazie op een bord en leg hieop de zalm/spinazierol.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst