Recept
« Terug naar recepten
Soep: Spinazie met wilde zalmblokjes
PT20M
Soep: Spinazie met wilde zalmblokjes
Een heerlijk soep: spinazie met wilde zalmblokjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: Spinazie met wilde zalmblokjes te bereiden
Spinazie goed wassen en grof snijden. Een handvol apart houden en fijn snijden voor bij de vis.
Ajuin grof snijden.
Selder grof snijden.
Look grof snijden.
De zalm in blokjes snijden, kruiden even in een beetje spinazie wentelen daarna in de bloem. Bak deze krokant aan in een beetje boter.
Groenten opstoven in een beetje boter de bouillon toevoegen en zacht laten sudderen. Mix de soep.
Serveer de soep zeer warm en werk af met de kaas en opgebakken wilde zalm.
Ajuin grof snijden.
Selder grof snijden.
Look grof snijden.
De zalm in blokjes snijden, kruiden even in een beetje spinazie wentelen daarna in de bloem. Bak deze krokant aan in een beetje boter.
Groenten opstoven in een beetje boter de bouillon toevoegen en zacht laten sudderen. Mix de soep.
Serveer de soep zeer warm en werk af met de kaas en opgebakken wilde zalm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.