KookJij

Zalm met kruidenkaas in bladerdeeg

Een heerlijk zalm met kruidenkaas in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm met kruidenkaas in bladerdeeg te bereiden

Oven op 210°C voorverwarmen.
Deegplakjes laten ontdooien en evt iets uitrollen op de maat van de zalm.
Zalm even bakken in de olie.
Kruidenkaas op het deeg smeren (mag best wel dik ).
Zalm kruiden met peper en zout en op het deeg leggen.
Plakjes goed dichtvouwen zodat de kaas er niet uit kan lopen en rondom insmeren met het geklopt ei.
Op het bakpapier met de naad naar beneden leggen.
In midden van de oven en 30 min. laten bakken.

Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)

Ik had nog een komkommer liggen waar ik lange linten van heb geschild,gemengd met peper en zout en deze op het bord gedrapeerd met de kruidenkaas erop die ik nog over had.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Marina Niemegeers

Marina Niemegeers zegt:
Ga het zeker proberen als voorgerecht. Serveren met een beetje sla. :p
Martha

Martha zegt:
Lijkt me heel lekker, ga het beslist maken.
Groetjes Martha:p