Recept
« Terug naar recepten
Zalm met kruidenkaas in bladerdeeg
PT40M
Zalm met kruidenkaas in bladerdeeg
Een heerlijk zalm met kruidenkaas in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm met kruidenkaas in bladerdeeg te bereiden
Oven op 210°C voorverwarmen.
Deegplakjes laten ontdooien en evt iets uitrollen op de maat van de zalm.
Zalm even bakken in de olie.
Kruidenkaas op het deeg smeren (mag best wel dik ).
Zalm kruiden met peper en zout en op het deeg leggen.
Plakjes goed dichtvouwen zodat de kaas er niet uit kan lopen en rondom insmeren met het geklopt ei.
Op het bakpapier met de naad naar beneden leggen.
In midden van de oven en 30 min. laten bakken.
Deegplakjes laten ontdooien en evt iets uitrollen op de maat van de zalm.
Zalm even bakken in de olie.
Kruidenkaas op het deeg smeren (mag best wel dik ).
Zalm kruiden met peper en zout en op het deeg leggen.
Plakjes goed dichtvouwen zodat de kaas er niet uit kan lopen en rondom insmeren met het geklopt ei.
Op het bakpapier met de naad naar beneden leggen.
In midden van de oven en 30 min. laten bakken.
Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)
Ik had nog een komkommer liggen waar ik lange linten van heb geschild,gemengd met peper en zout en deze op het bord gedrapeerd met de kruidenkaas erop die ik nog over had.
Marina Niemegeers zegt: