Recept
« Terug naar recepten
Fricassè op zoete wijze met duvel
PT120M
Fricassè op zoete wijze met duvel
Een heerlijk fricassè op zoete wijze met duvel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fricassè op zoete wijze met duvel te bereiden
Van het gehakt balletjes maken met de mosterd,1 ei en het paneermeel,het vlees en balletjes goed aanbakken met braadboter.In een ruime stoofpot de gesneden ajuin aanstoven het vlees toevoegen en alle kruiden.De champignons in schijven snijden en even aanbakken in de pan van het vlees.
Champignons en zilveruitjes in de stoofpot ,flesjes duvel erbij en de honing.Laat nu alles op een zeer zacht vuur gaar worden.Indien nodig saus wat zoeter maken en binden.
Champignons en zilveruitjes in de stoofpot ,flesjes duvel erbij en de honing.Laat nu alles op een zeer zacht vuur gaar worden.Indien nodig saus wat zoeter maken en binden.
Erwin Elens zegt:
https://www.bankenchampignons.com/nl/assortiment/roze-oesterzwam/