Recept
« Terug naar recepten
Frisse kaassalade
PT30M
Frisse kaassalade
Een heerlijk frisse kaassalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frisse kaassalade te bereiden
Snijd de korstjes van de kaas en snijd het in kleine blokjes.Snijd de ossetong in stukjes.Schil de komkommer en snijd deze in de lengte in vieren.Verwijder de zaadlijst en snijd deze in kleine stukjes.Ontvel de tomaten door enkele min.in kokend water te leggen.Laat ze schrikken onder koud water en trek de velletjes eraf.Snijd de tomaten doormidden en laat het vocht weglopen.Verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.Meng door de crème fraîche de bieslook,peper,zout,citroensap en de mosterd doorelkaar.Meng dit met de salade en zet ze koud tot het moment dat je het serveerd.
Famke zegt: