KookJij

frisse salade

Een heerlijk frisse salade recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
  2. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe frisse salade te bereiden

* snijd de komkommer met schil in kleine stukjes
* snijd de ui in stukjes
* snijd de tomaatjes in vieren
* voeg de pijnboompitten toe
* voeg de olijven met olie en al er bij
* de knoflook uitpersen
* brokkel er feta bij
* voeg peper en zout toe
* je kunt er voor de kleur nog wat mais bij doen.

* Hussel alles door elkaar en laat ongeveer een kwartiertje in de koelkast staan, zodat de smaak goed doordringt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

atreyu

atreyu zegt:
Klinkt goed ik probeer het zaterdag en ik heb al klein voorproefje gedaan. MENSEN DIT IS SUPER
ellen

ellen zegt:
Hoi Wilmer,
Persoonlijk zou ik dit niet op het broodje shoarma doen, maar als bijgerecht gebruiken. Maar dit is natuurlijk persoonlijk.
Veel succes.:p
wilmer

wilmer zegt:
Kan dit bij bijvoorbeeld shoarma?
Dat je de salade op het vlees doet en dat geheel dan op een broodje?;)
Liske

Liske zegt:
Heerlijk met die olijven, ook kun je er kappertjes bij doen en paprika stukjes en ijsbergsla die je in reepjes snijdt!
Amanda

Amanda zegt:
Helemaal top! :D
elle

elle zegt:
tja Huib, ieder zijn eigen smaak, daar is deze site ook voor bedoeld denk
huib

huib zegt:
het is een heerlijke salade alleen de olijven passen er helemaal niet bij. je kan ze er beter niet door doen. de pijnboompitten moet je wel even kort roosteren in een koekenpan totdat ze een bruin kleurtje hebben en in plaats ven olijfolie is walnoten olie erg lekker erbij. :);):p:(
gea

gea zegt:
Dit lijkt mij een heerlijke salade, en wil het in het komende weekend proberen, krijg eters. Zelf gebruik ik altijd griekse olijven of pesto olijven.