Recept
« Terug naar recepten
Fruit gazpacho
PT15M
Fruit gazpacho
Een heerlijk fruit gazpacho recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fruit gazpacho te bereiden
Begin met het schillen van de kiwi’s. Pureer de kiwi’s met het theelepeltje honing met een staafmixer of in een keukenmachine. Schep de gepureerde kiwi’s in 2 kleine glazen of in 1 groot glas. Maak de maatbeker schoon voordat je de frambozen pureert. Pureer de frambozen met een scheutje koolzuurhoudend water en schep daarna de gepureerde frambozen voorzichtig op de kiwi’s. Als je niet van pitjes van de frambozen houdt, moet je de gepureerde frambozen door een zeef halen.
Schil als laatste de meloen, haal de pitjes eruit en snijd de meloen in grote stukken. Pureer de meloen met de staafmixer en schep deze voorzichtig op de frambozen. Versier het glaasjes eventueel nog met een schijfje kiwi.
Schil als laatste de meloen, haal de pitjes eruit en snijd de meloen in grote stukken. Pureer de meloen met de staafmixer en schep deze voorzichtig op de frambozen. Versier het glaasjes eventueel nog met een schijfje kiwi.