Recept
« Terug naar recepten
Fruit salade met bumbu soto
PT35M
Fruit salade met bumbu soto
Fruit salade met bumbu soto
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fruit salade met bumbu soto te bereiden
# 3 kopjes water verhitten en de santen oplossen
# bumbu erbij en al roerend aan de kook brengen
# de blokjes fruit bij de bumbu doen en goed doorwarmen (NIET laten koken!)
# fruit uit de bumbu scheppen,in een kom met de sjalot+komkommer mengen en laten afkoelen
# was de sla,droogschudden;leg de blaadjes op een schaal
# schep het fruit er op
# de bumbu vermengen met ketjap,sambal + suiker en schep de dressing over het fruit
# de salade garneren met plakken sinaasappel
## als je geen sinaasappel wilt, kan je ook gebakken tahu er bij eten
# bumbu erbij en al roerend aan de kook brengen
# de blokjes fruit bij de bumbu doen en goed doorwarmen (NIET laten koken!)
# fruit uit de bumbu scheppen,in een kom met de sjalot+komkommer mengen en laten afkoelen
# was de sla,droogschudden;leg de blaadjes op een schaal
# schep het fruit er op
# de bumbu vermengen met ketjap,sambal + suiker en schep de dressing over het fruit
# de salade garneren met plakken sinaasappel
## als je geen sinaasappel wilt, kan je ook gebakken tahu er bij eten
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
gebruik het als bijgerecht bij opor kip