Recept
« Terug naar recepten
Fruitcannaloni met hangop
PT60M
Fruitcannaloni met hangop
Een heerlijk fruitcannaloni met hangop recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fruitcannaloni met hangop te bereiden
Verwarm de room. Breng suiker met 0,5 dl water aan de kook. Doorkoken tot caramel. Schenk warme room erbij, voeg boter toe en laat indikken. Saus laten afkoelen.
Klop slagroom met suiker stevig op en vermeng met yoghurt hangop.
Snij fruit klein. Rol bladerdeeg uit en strijk zeer dus in met caramelsaus. Verdeel fruit aan het begin over het deeg en rol niet te strak op. Leg met de naad naar beneden op bakpapier, afstrijken met eidooier. Bakken 45 minuten op 170 graden.
Bestuif cannaloni met poedersuiker, snij uiteinden af. Spuit wat hangop het bord en garneer met (overgebleven) fruit.
Klop slagroom met suiker stevig op en vermeng met yoghurt hangop.
Snij fruit klein. Rol bladerdeeg uit en strijk zeer dus in met caramelsaus. Verdeel fruit aan het begin over het deeg en rol niet te strak op. Leg met de naad naar beneden op bakpapier, afstrijken met eidooier. Bakken 45 minuten op 170 graden.
Bestuif cannaloni met poedersuiker, snij uiteinden af. Spuit wat hangop het bord en garneer met (overgebleven) fruit.