KookJij

Fruitsoep met vis

Ik kreeg scheermessen, een delicaat schelpdier, nog nooit bereid. Kon op internet geen passend recept vinden. Heb gebruik gemaakt van het fruit/ ingrediënten die ik in huis had.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Fruitsoep met vis te bereiden

  1. Snijd het fruit en de bleekselderij in stukken.
  2. Vul de blender samen met wat water, de kwark, en de kruiden.
  3. Blend tot fijn.
  4. Proef, voeg  toe zout en peper.
  5. Breng het mengsel aan de kook en voeg ondertussen de zeevruchten toe, proef.
  6. Stoom ondertussen de schaal dieren max 10 min.
  7. Meng de schaaldieren met de soep en de room, niet meer doorverwarmen.
  8. Direkt serveren.  Eet smakelijk, echte soep.

Mijn kookverhaal (Hans de vos)

Je kunt de sinaasappels, of 1 ervan, ook schillen, minder aromatisch, zou er in ieder geval 1 ongeschild houden. Goed wassen vooraf.
Ik had wel veel gemaakt, was zo op.
Je kunt er ook zoetzure augurken bij doen, zoals zgn spoorstaven.
Koud is de soep ook super lekker.

Ik mag misschien geen reclame maken, maar heb een supersterke blender gekocht, a 1200 watt, voor maar 75 euro, heel effectief, ook voor groene smoothies, like it.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
De combinatie vis en fruit maakt mij erg nieuwsgierig. Ik ga dit binnenkort eens een keer maken!