Je kunt de sinaasappels, of 1 ervan, ook schillen, minder aromatisch, zou er in ieder geval 1 ongeschild houden. Goed wassen vooraf.
Ik had wel veel gemaakt, was zo op.
Je kunt er ook zoetzure augurken bij doen, zoals zgn spoorstaven.
Koud is de soep ook super lekker.
Ik mag misschien geen reclame maken, maar heb een supersterke blender gekocht, a 1200 watt, voor maar 75 euro, heel effectief, ook voor groene smoothies, like it.
Recept
« Terug naar recepten
Fruitsoep met vis
PT30M
Fruitsoep met vis
Ik kreeg scheermessen, een delicaat schelpdier, nog nooit bereid. Kon op internet geen passend recept vinden.
Heb gebruik gemaakt van het fruit/ ingrediënten die ik in huis had.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fruitsoep met vis te bereiden
- Snijd het fruit en de bleekselderij in stukken.
- Vul de blender samen met wat water, de kwark, en de kruiden.
- Blend tot fijn.
- Proef, voeg toe zout en peper.
- Breng het mengsel aan de kook en voeg ondertussen de zeevruchten toe, proef.
- Stoom ondertussen de schaal dieren max 10 min.
- Meng de schaaldieren met de soep en de room, niet meer doorverwarmen.
- Direkt serveren. Eet smakelijk, echte soep.
Harry Löhr zegt: