Dit recept kreeg ik van mijn baas.
Ik heb alleen enkele wijzigingen aangebracht.
Recept
« Terug naar recepten
Fusilli met spekjes en crème fraîche
PT40M
Fusilli met spekjes en crème fraîche
Een heerlijk fusilli met spekjes en crème fraîche recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Etan Huijs
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2-3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fusilli met spekjes en crème fraîche te bereiden
- snijd de gele paprika in kleine blokjes
- snijd de ui in stukjes en verdeel over 2 bakjes (dit wordt later duidelijk)
- bak de helft van de ui aan met wat boter en als deze gefruit is, haal de stukjes dan uit de pan en doe ze in een bakje, samen met de boter uit de pan
- bak de spekjes aan en voeg na 5-10 minuten de gele paprika toe en de andere helft van de ui
- voeg 1 teentje knoflook toe en wat peper
- voeg de crème fraîche toe
- voeg al roerend de al voorgebakken uitjes met boter toe.
- breng de fusilli aan de kook in een pan water en kook volgens de gebruiksaanwijzing
- blijf in de koekenpan roeren
- giet de fusilli af en meng de pasta met de saus
smakelijk eten!
- snijd de ui in stukjes en verdeel over 2 bakjes (dit wordt later duidelijk)
- bak de helft van de ui aan met wat boter en als deze gefruit is, haal de stukjes dan uit de pan en doe ze in een bakje, samen met de boter uit de pan
- bak de spekjes aan en voeg na 5-10 minuten de gele paprika toe en de andere helft van de ui
- voeg 1 teentje knoflook toe en wat peper
- voeg de crème fraîche toe
- voeg al roerend de al voorgebakken uitjes met boter toe.
- breng de fusilli aan de kook in een pan water en kook volgens de gebruiksaanwijzing
- blijf in de koekenpan roeren
- giet de fusilli af en meng de pasta met de saus
smakelijk eten!
etan zegt: