Recept
« Terug naar recepten
Fusilli met twee kazen
PT75M
Fusilli met twee kazen
Een heerlijk fusilli met twee kazen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Fusilli met twee kazen te bereiden
1. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in dobbelsteentjes. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een pan en doe er de tomaten en de oregano in. Kruid met peper en zout. laat 10 minuten sudderen.
3. Draai het vuur heel laag en roer er de geraspte pecorino en 2/3 van de caciocavallo door. Laat 5 minuten zachtjes doorwarmen.
4. Vermeng de pasta met de saus. Doe het mengsel in een ovenschaal en strooi er de overige kaas over. Zet 25 minuten in de oven.
2. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in dobbelsteentjes. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een pan en doe er de tomaten en de oregano in. Kruid met peper en zout. laat 10 minuten sudderen.
3. Draai het vuur heel laag en roer er de geraspte pecorino en 2/3 van de caciocavallo door. Laat 5 minuten zachtjes doorwarmen.
4. Vermeng de pasta met de saus. Doe het mengsel in een ovenschaal en strooi er de overige kaas over. Zet 25 minuten in de oven.