Recept
« Terug naar recepten
Garnaal met Tomaat en Ui in een Mexicanadressing
PT60M
Garnaal met Tomaat en Ui in een Mexicanadressing
Mexicana dressing : een saus met minstens pepers en limoen.Verder grote variatie.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Voorgerechten
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Amerikaanse collega
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnaal met Tomaat en Ui in een Mexicanadressing te bereiden
1).Het limoensap, de jalapeñnos, de helft van de korianderblaadjes en de avocado's in een keukenmachine tot een halfvloeibare dressing draaien.
2).De tomaten, uisnippers en knoflooksnippers in een kommetje door elkaar roeren.
3).Zoals gezegd de garnalen op een ingevet bakblik - bestrooid met wat knoflookpoeder - in de oven onder de grill garen gedurende 4 minuten. Dan bliksemsnel omdraaien en bedekken met het tomaten-mengsel. Dan weer onder gril schuiven en nog eens 5 minuten laten garen.
2).De tomaten, uisnippers en knoflooksnippers in een kommetje door elkaar roeren.
3).Zoals gezegd de garnalen op een ingevet bakblik - bestrooid met wat knoflookpoeder - in de oven onder de grill garen gedurende 4 minuten. Dan bliksemsnel omdraaien en bedekken met het tomaten-mengsel. Dan weer onder gril schuiven en nog eens 5 minuten laten garen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
De garnalen-massa over de bordjes vedelen en de dressing er over scheppen. Afgarneren met de gesnipperde korianderblaadjes.
liz1 zegt: