KookJij

Garnaal met Tomaat en Ui in een Mexicanadressing

Mexicana dressing : een saus met minstens pepers en limoen.Verder grote variatie.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Amerikaanse collega
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnaal met Tomaat en Ui in een Mexicanadressing te bereiden

1).Het limoensap, de jalapeñnos, de helft van de korianderblaadjes en de avocado's in een keukenmachine tot een halfvloeibare dressing draaien.
2).De tomaten, uisnippers en knoflooksnippers in een kommetje door elkaar roeren.
3).Zoals gezegd de garnalen op een ingevet bakblik - bestrooid met wat knoflookpoeder - in de oven onder de grill garen gedurende 4 minuten. Dan bliksemsnel omdraaien en bedekken met het tomaten-mengsel. Dan weer onder gril schuiven en nog eens 5 minuten laten garen.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

De garnalen-massa over de bordjes vedelen en de dressing er over scheppen. Afgarneren met de gesnipperde korianderblaadjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liz1

liz1 zegt:
Echt heel lekker.
66.bianca

66.bianca zegt:
Bedankt voor dit lekkere recept!