Recept
« Terug naar recepten
Garnalen-limoencocktail
PT10M
Garnalen-limoencocktail
Een heerlijk garnalen-limoencocktail recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
230 kCal energie
12 Gram eiwit
18 Gram vet
4 Gram koolhydraten
12 Gram eiwit
18 Gram vet
4 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen-limoencocktail te bereiden
Rasp de groene schil van 1 limoen en pers de vrucht uit.
Snijd de rode peper in dunne reepjes.
Meng de mayonaise met de peper, koriander en vissaus.
Voeg het limoenrasp en 1 eetlepel limoensap toe.
Schil de avocado en verwijder de pit.
Snijd het vruchtvlees in de breedte in dunne plakken.
Haal het hart uit de krop sla, trek de blaadjes los en was ze zorgvuldig.
Verdeel over 4 whiskyglazen eerst de slablaadjes, dan de avocado en dan de garnalen.
Serveer met de mayonaise.
Snijd de tweede limoen in partjes en garneer de cocktails ermee.
Snijd de rode peper in dunne reepjes.
Meng de mayonaise met de peper, koriander en vissaus.
Voeg het limoenrasp en 1 eetlepel limoensap toe.
Schil de avocado en verwijder de pit.
Snijd het vruchtvlees in de breedte in dunne plakken.
Haal het hart uit de krop sla, trek de blaadjes los en was ze zorgvuldig.
Verdeel over 4 whiskyglazen eerst de slablaadjes, dan de avocado en dan de garnalen.
Serveer met de mayonaise.
Snijd de tweede limoen in partjes en garneer de cocktails ermee.