Recept
« Terug naar recepten
Garnalen met pompoen en kaas
PT30M
Garnalen met pompoen en kaas
Een heerlijk garnalen met pompoen en kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Anaida
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen met pompoen en kaas te bereiden
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 2 minuten op laag vuur.Voeg de garnalen toe en bak ze 3 minuten.Voeg de pompoenblokjes toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.Roer goed en doe de deksel op de wok.Laat 15 minuten koken tot de pompoen zacht wordt.Controleer regelmatig of het mengsel niet te nat is.Neem indien nodig de deksel weg en laat overmatig vocht verdampen.Bestrooi de garnalen met koriander.Philadelphia en geraspte kaas.Doe de deksel op de pan tot de kaas gesmolten is.Serveer met doorgekookte witte rijst en wat chili-vinaigrette(chilipeper getrokken in azijn of olie)of een beetje sambal.Garneer met een takje koriander.