Recept
« Terug naar recepten
Garnalensalade in een glas
PT20M
Garnalensalade in een glas
Een heerlijk garnalensalade in een glas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalensalade in een glas te bereiden
De mango in kleine blokjes en de paprika in kleine staafjes snijden. Mengen met gembersiroop en citroensap. Laten marineren (minstens 1 uur) en net voor het opdienen de garnalen door het mango-paprikamengsel scheppen.
De salade in glazen scheppen. Van de crème fraîche met 2 eetlepels water een saus roeren en hiervan twee eetlepels op iedere garnalensalade leggen. Nog een beetje mango-paprikamengsel erop voor het zicht.
De salade in glazen scheppen. Van de crème fraîche met 2 eetlepels water een saus roeren en hiervan twee eetlepels op iedere garnalensalade leggen. Nog een beetje mango-paprikamengsel erop voor het zicht.
enilorac zegt: