Het is een "snel-klaar"soepje; misschien wil je liever de
garnalen klein snijden,dat is een keuze...
Zonder de sherry smaakt het ook goed,maar dan strooi ik er knoflookpoeder doorheen;dus proef wat je lekkerder vind.
Recept
« Terug naar recepten
Garnalensoep
PT25M
Garnalensoep
Een heerlijk garnalensoep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
? kCal energie
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
improvisatie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalensoep te bereiden
×ui kleinsnijden en in de olie 3 min .fruiten.
×roer de bloem door het uimengsel
×onder voortdurend roeren beetje bij beetje de bouillon
toevoegen tot een licht gebonden soep
×voeg de garnalen + de sambal toe
×vuur laag,deksel op de pan en 5 min .zachtjes laten koken
×zout en peper erbij en de sherry
×meteen opdienen
×roer de bloem door het uimengsel
×onder voortdurend roeren beetje bij beetje de bouillon
toevoegen tot een licht gebonden soep
×voeg de garnalen + de sambal toe
×vuur laag,deksel op de pan en 5 min .zachtjes laten koken
×zout en peper erbij en de sherry
×meteen opdienen
joop van rij zegt: