Recept
« Terug naar recepten
Garnalenspies
PT10M
Garnalenspies
Een heerlijk garnalenspies recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Quadflieg Walravens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Kinderen - Snacks
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
mijzelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalenspies te bereiden
Pel de garnalen, maak een insnede aan de "bolle" kant en haal het darmkanaaltje er uit.
Rijg vier garnalen per keer aan een satestokje
Doe dan wat olie in de koekenpan en bak de garnalen tot ze mooi roze zijn. Giet de saus erbij of warm deze op en geef ze apart erbij.
Rijg vier garnalen per keer aan een satestokje
Doe dan wat olie in de koekenpan en bak de garnalen tot ze mooi roze zijn. Giet de saus erbij of warm deze op en geef ze apart erbij.
Mijn kookverhaal (Yvonne Quadflieg Walravens)
Meestal eten we dit bij de Indische rijsttafel.